Κλασσικό Μπαλέτο   

    Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε παιδιά από 6 χρονών και άνω. Στόχος των μαθημάτων, είναι να διδάξει στα παιδιά την τεχνική του κλασικού χορού, έτσι ώστε μέσα από αυτή να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο σώμα, με δύναμη και ευλυγισία. Επίσης βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν πλαστικότητα στην κίνηση τους καθώς και να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους μέσω της κίνησης.

Διδασκαλία : Κανακάρη Δήμητρα

 

 

Μοντέρνος Χορός    

   Απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού. Στόχος του μαθήματος είναι να διδάξει στα παιδιά έναν πιο ελεύθερο τρόπο κίνησης που όμως έχει βαθιές ρίζες στην κλασική παιδεία. Δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην έκφραση του σώματος καθώς χρησιμοποιεί απομονωμένα τα μέλη του. Χρησιμοποιεί εναλλαγές επιπέδων στο χώρο, καθώς και ακροβατικά στοιχεία, ανοίγοντας στον μαθητή νέες κινητικές δυνατότητες

Διδασκαλία : Χασάπη Έλενα

Σύγχρονος Χορός   

    Απευθύνεται σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και σε πιο προχωρημένο επίπεδο. Το μάθημα, είναι επηρεασμένο από τεχνικές όπως του LIMON αλλά και άλλες, ακόμα πιο ελεύθερες (release teqniques). Επιτρέπει στους μαθητές να ξεδιπλώσουν των χορευτική τους ικανότητα καθώς και να γυμνάσουν κάθε μέλος του σώματος τους χωριστά. Βασισμένο στην αναπνοή, δίνει μία πιο γήινη μορφή κίνησης που επιτρέπει στο μαθητή να πειραματιστεί με το σώμα του.

Διδασκαλία : Κανακάρη Δήμητρα

Stretching

   Απευθύνεται σε μαθητές που έχουν την ανάγκη να βελτιώσουν την δύναμη των μυών τους καθώς και να μεγιστοποιήσουν την ελαστικότητά τους. Στόχος του μαθήματος είναι να κατανοήσουν το σώμα τους και να μάθουν τη λειτουργία του, ενδυναμώνοντας και διατείνοντας τον κάθε μυ χωριστά. Είναι βέβαιο πως αυτό το μάθημα βοηθά το μαθητή, στο να έχει καλύτερη απόδοση στις τεχνικές του χορού. Επίσης βοηθά στην προστασία του σώματος από τραυματισμούς αφού λειτουργεί σα μέσο προετοιμασίας του σώματος, για την εξάσκηση του στο χορό καθώς και σα μέσο αποθεραπείας από την έντονη άσκηση.

Διδασκαλία : Κανακάρη Δήμητρα

Μουσικοκινητική Αγωγή  

   Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Στόχος του μαθήματος, είναι η επαφή των παιδιών με το ρυθμό, η ένταξή τους σε μία ομάδα, η κατανόηση του χώρου που κινούνται καθώς και η γνωριμία τους με το σώμα, ώστε να αποκτήσουν μυϊκή συναρμογή, ελαστική κίνηση και ένα ευρύτερο κινητικό κώδικα. Παράλληλα δημιουργεί ερεθίσματα προκειμένου να ξεδιπλώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του κάθε παιδιού.

Διδασκαλία : Χασάπη Έλενα

Προεπαγγελματικά Τμήματα

   Απευθύνονται σε μαθητές που έχουν κατακτήσει υψηλή τεχνική κατάρτιση καθώς και σε αυτούς που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις εισαγωγικές εξετάσεις των επαγγελματικών σχολών. Σε συνεργασία με καταξιωμένους δασκάλους, οι μαθητές μας κάθε χρόνο στελεχώνουν επάξια τα επαγγελματικά τμήματα και διαπρέπουν με την παιδεία και το ήθος τους.

Διδασκαλία : Κόμη Κλουκίνα

Κύλιση στην Αρχή